Elérhetőségek

Bauszter Kft

Cím: 2060 Bicske,
Kossuth Lajos utca 16.
Telefon:
+3622264000
Mobil:
+36209468499
E-mail:
lukacs.robert@bauszter.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Mivel nem vagyok egész nap az irodában, ezért első lépésként mindig a telefonos kapcsolatfelvételt szeretném kérni. Megadott mobil számomon munkaidőben folyamatosan elérhető vagyok.

 Bemutatkozás


épülettervezés

Lukács Róbert vagyok, okleveles tervezőmérnök. Diplomámat 1983-ban szereztem meg a Kossuth Lajos Katonai Főiskolán, ahol sikeres záróvizsga letétele után a Magyar Honvédség keretei között kezdtem meg szakmai pályafutásomat. Az évek során mélyreható gyakorlati ismereteket szereztem a tervezői munka minden lehetséges részletéről.

1996-ban, több  éves tervezői gyakorlattal a hátam mögött úgy döntöttem saját lábamra állok, és megalapítottam építőipari cégemet, a Bauszter Kft, melynek jelenleg is ügyvezető igazgatója vagyok. Állandó alkalmazottaink száma 5 fő. Kis csapattal ugyan, de korszerű és modern technológiákon alapuló tervezést nyújtunk.

Cégünk elsősorban tervezési munkálatokkal foglalkozik Budapest vonzáskörzetében, Fejér és Pest megye, valamint . Fő szakterületünk a családi házak és lakóépületek tervezése, emellett azonban szeretem a kihívásokat, s nem riadok vissza speciális és komplex tervezést igénylő feladatoktól sem.

Kiterjedt szakági team segíti hétköznapi munkánkat, így ügyfeleink és megrendelőink szinte minden igényére rugalmasan tudunk reagálni és azokat maximálisan kielégíteni. Képesítéseink feljogosítanak az építészeti tervezés és műszaki ellenőrzés szakszerű és felelős elvégzésére. Megbízott partnereink és alvállalkozói hálózatunk révén a kivitelezésben, és lakberendezésben is tudunk javaslatokat nyújtani, megoldásokat kínálni.

Elkötelezett hívei vagyunk a költséghatékony, -és fejlődésközpontú tervezésnek, az építtetői elvárások felé maximálisan nyitott szemléletnek. Folyamatosan nyomon követjük a fejlett technológia nyújtotta lehetőségeket és újításokat, valamint munkánk során alkalmazzuk is azokat. Tervezőink kiváló szakismerettel rendelkező, magasan kvalifikált szakemberek, akikre pillérként támaszkodhat a tervezési folyamatban. A megfelelő színvonalú szolgáltatás nyújtáshoz, valamint az új technológiák alkalmazásához szükséges tudás megszerzése érdekében folyamatosan fejlesztjük és képezzük, továbbképezzük magunkat.

Ha Ön olyan tervezőket keres, akik segítenek a lehetőségeihez, és igényeihez igazított épület megálmodásában, és támogatják a megvalósítás folyamatában, akkor jó helyen jár. Célunk egy olyan emberbarát, élhető környezet kialakítása, melyben az ember úgy érzi jól magát, hogy tudatában van annak, amint egy környezetbarát épület ajtaját átlépi, s ez örömmel tölti el, mivel hazaérkezett.

Amennyiben nemcsak szép, de funkcionálisan használható, a XXI. század elvárásainak megfelelő, gazdaságosan üzemeltethető, energiatakarékos otthont, épületet szeretne, netán csak tanácsra van szüksége bátran keressen!

 
Vissza az előző oldalra!
Bauszter Kft - Magyar