Elérhetőségek

Bauszter Kft

Cím: 2060 Bicske,
Kossuth Lajos utca 16.
Telefon:
+3622264000
Mobil:
+36209468499
E-mail:
lukacs.robert@bauszter.hu
Nyitvatartás

Nyitvatartás

Mivel nem vagyok egész nap az irodában, ezért első lépésként mindig a telefonos kapcsolatfelvételt szeretném kérni. Megadott mobil számomon munkaidőben folyamatosan elérhető vagyok.

 Küldetésünk


családi ház tervezésAz építészet természet és ember, ember és környezet kölcsönös együttműködése, az emberi együttműködés talán legmagasabb formája. A tervezés során a számunkra figyelembe veendő két legfontosabb tényező az ember és környezet. Amikor elvállalunk egy munkát az életünk egy részét tesszük fel rá. Időnket, -sokszor akár szabadidőnket is-, lehetőségeinket, szakértelmünket adjuk Önnek Önért. Azért, hogy olyan építési terveket tudjunk megalkotni, amelyek szimbiózisban vannak a környezettel és az elképzelésekkel. Azért, hogy az amit magának elképzelt egy megvalósult álommá váljon.

Számos tervező cég van jelen az építőipari piacon. A mi különlegességünk az ügyfelek iránti elkötelezettségben, magas színvonalú minőségi szakmai segítségnyújtásban, folyamatos projektmenedzsmentben található. Olyan tervezési technológiákat alkalmazunk és terveket készítünk, melyek megfelelnek a modern kor igényeinek, átláthatóan és vázlatosan áttekinthetőek, könnyen értelmezhetőek. A jó tervező értelmezi és újjáértelmezi a természeti és technikai környezetet, szem előtt tartva azt amit ügyfele tőle elvár.

A hátunk mögött lévő több évtizedes múlttal szakmai tanácsokkal és javaslatokkal segítjük a megfelelő döntések meghozatalában, támogatjuk a tervezési és kivitelezési folyamat teljes időtartama alatt. Kreatív ötleteinkkel, javaslatokkal hozzájárulunk, egy olyan építési terv kidolgozásában, melyek megfelelnek elvárásainak, s kialakulhasson egy harmonikus egyensúlyt biztosító összhang, ami segíti a környezet és az ember lelkének pozitív irányba történő fejlődését. Célunk olyan ökobarát tervek készítése, melyek a környezetet minél kevésbé terhelik, valamint hosszú távon gazdaságosan fenntartható üzemeltetésűek.

A tervezés során igyekszünk munkánkra úgy tekinteni, hogy nem csak egy házat tervezünk meg, hanem egyben az Ön otthonát is. A tervezési folyamatot összetett rendszerként fogjuk fel, melyben a külső megjelenés és a belsőépítészet egyaránt helyet kap. Így nemcsak egy szép külsővel rendelkező modern funkcionális belső designnal kialakított házat, hanem egy valódi élhető otthont fog kapni tőlünk, mely bírja a nagybetűs Életet.

Törekvésünk, hogy a kívánt funkciót tökéletesen kiszolgáló, a megbízó lehetőségeihez legjobban igazodó, magas minőségű, ugyanakkor gazdaságosan létesíthető és üzemeltethető épületet tervezzünk.
Vissza az előző oldalra!
Bauszter Kft - Magyar